Як варити Barilla спагетті?

Опустіть пасту в воду, що кипить, і повільно перемішайте. Доведіть пасту до кипіння. Паста аль денте вийде, якщо варити її 8 хвилин, періодично помішуючи та не накриваючи кришкою. А тим, хто цінує ніжнішу текстуру пасти, потрібно відварювати її на одну хвилину довше.

ПРИГОТУВАННЯ ПАСТИ

  1. Доведіть до кипіння 4-5.5 літрів води та додайте сіль за смаком.
  2. Опустіть пасту в воду, що кипить, і повільно перемішайте.
  3. Доведіть пасту до кипіння. …
  4. Зніміть пасту з вогню та злийте воду.
  5. Паста Barilla не потребує промивання.
  6. Подавайте гарячу пасту, приправивши улюбленим соусом Barilla.

Щоб макаронні вироби не злиплися, можна додати в каструлю трохи оливкової або олії. Готові спагетті відкиньте на друшляк. Промивати їх водою не варто – просто додайте ще олії.

Не багато хто знає, що вони означають. Тим часом, це важливий для приготування пасти показник: що менше номертим коротше буде варіння макаронів. Наприклад, під номером 3, як правило, йдуть спагеттіні – тонкі спагетті. Класичні спагетті мають №5, а товсті довгі спагеттоні, час варіння яких збільшено – №8.