Як перекладається МДК у кулінарії?

МДК (міждисциплінарний курс) — скорочена назва навчальних дисциплін у коледжі

Програма МДК Технологія приготування та оформлення холодних страв та закусок професійного модуля ПМ07 – є частиною програми підготовки кваліфікованих робітників, службовців (ППКРС) відповідно до ФГОС професії СПО 260807.01 «Кухар, кондитер» щодо освоєння основного виду професійної діяльності (ВПД …

Міждисциплінарні курси – це дисципліни щодо вибору студентів у другому модулі осіннього семестру – з листопада до кінця грудня. Обсяг кожного курсу складає 18 годин лекцій (теоретична підготовка у форматі електронного навчального курсу у ТУІС) та 32 години семінарських занять з викладачами (по 4 години на тиждень).