Як краще розчинити цукор для браги?

Для того, щоб позбавитися цих мікроорганізмів, обрана кількість цукру заливаємо окропом у співвідношенні на 1 кілограм цукру 1 літр води. Далі, перемішуємо цукор з водою, розчиняючи його, доводимо сироп до 90 ° С і витримуємо сироп при даній температурі або не нижче 85 ° С приблизно півгодини.

Щоб вийшла Брага із вмістом 10-12% алкоголю необхідно, щоб у 1 літрі браги знаходилося 100-120 мл спирту, а це означає, що цукру в 1 літрі сусла спочатку має бути 100/0,6 або 120/0,6 — 170-200 грам цукру та 800-830 мл рідини (води).

Висока температура вбиває мікроорганізми на поверхні цукруВ результаті ризик заразити брагу патогенними грибками різко знижується. 4.

на кг цукрового піску береться 4 л. води. Додати по півлітра води понад рецепт на кожний кг цукрутому що цього вимагає процес інвертування.