Як їсти лазанью з етикету?

Що ж стосується лазаньї та канеллоні, то їх їдять ножем та вилкою, Равіолі допускається їсти просто ложкою.Jan 22, 2017

Правильно підготовлена лазіння – це соковита та смачна запіканка. Вона не повинна бути схожа на безформний листковий пиріг, що розпливається. Тому до страви прийнято подавати вилку та ніж. Ложка до лазіння, на відміну класичної пасти, не подається.

Правила столового етикету

  1. Сідати за стіл треба не дуже далеко і не дуже щільно до краю, також не можна на нього класти лікті, можна тільки кисті.
  2. На стільці потрібно сидіти прямо, не схиляючись над тарілкою з їжею.
  3. Покладіть серветку собі на коліна.
  4. Є слід у спокійному темпі, невеликими порціями.

Рекомендуємо розрізати сендвіч на 3-4 рівні частини і потім вживати. Його можна також є руками. Такі кошики їдять вилкою. Якщо вам подали до цього десерту і вилку, і ложку, їжте вміст ложкою, а вилкою притримуйте кошик.