У чому сенс безалкогольного вина?

Сенс її в тому, що вино випарюють у вакуумі. Якщо кип'ятити вино в умовах нормального тиску (без вакууму), то разом із спиртом випаруються ароматичні речовини, а напій разом із градусом втратить смак. Є ще одна технологія, за якою виготовляють безалкогольне вино.

Низька калорійність (увага, що худнуть). Безалкогольне вино містить приблизно третину калорій у порівнянні з алкогольним. Крім того, деякі з вин (наприклад, вся лінійка вин Pierre Chavin) не містять сахарози, а значить підійдуть для спортивних, діабетичних та інших дієт.

Якщо порівняти з алкогольним Як ми вже сказали вище, алкоголь у невеликих кількостях у такому вині міститься. П'яніти від такого вина ви навряд чи сп'янієте, але якщо ви дуже любите цей напій, але він вам протипоказаний, це просто ідеальний варіант.

Безалкогольним вважається вино, В якому вміст етилового спирту не перевищує 0,5%. Його роблять із звичайного винащо пройшло всі класичні стадії виробництва, видаляючи в кінці алкоголь і зберігаючи при цьому органолептичні властивості напою.