Навіщо потрібен солодовий концентрат?

У безалкогольних та алкогольних напоях, у рецептурах бальзамів, лікерів солодовий концентрат «Віскі» використовується як солодова смакова та кольорова добавка.

У ємність для бродіння вноситься 1 упаковка солодового ячмінного концентрату, 18 літрів води (з них можна використовувати 1,5-2 літри в окропі для кращого розведення солоду), ретельно перемішується, додаються дріжджі для віскі. Герметично закриваємо ємність для бродіння, встановлюємо гідрозатвор.

Солодовий екстракт Застосовується в харчовій промисловості – як компонент макаронних, хлібобулочних, кондитерських виробів, пива, квасу, а також у фармакології.

Солодовий концентрат – зручне рішення для самогонників, завдяки якому можна спростити спосіб виготовлення ароматних дистилятів, минаючи тривалі та складні процеси приготування сусла із зернового. солоду по повному технологічному ланцюжку.