Як і з чим пити бурбон?

Заповнюйте келих напоєм лише на чверть, а після закінчення – нічим не закушуйте. Загальна температура для добре витриманого напою – кімнатна. Для цього достатньо погріти наповнену склянку в руці. Подібний вигляд бурбона прийнято пити у абсолютно чистому вигляді, нічим не розбавляючи.

Як і зерновий віскі, бурбон можна розбавляти іншими напоями – зазвичай його п'ють із колою, яблучним або апельсиновим соком.

Про головну американську традицію пити віскі з содовою чи колою знає весь світ. Бурбон та інші сорти віскі з Північної Америки відрізняються різким смаком, і краще такі напої добре та щільно закушувати. Дивно, але в США подають до бурбону десерти: шоколад, фрукти, у тому числі лимон, солодкі булочки та кекси, зефір.