Як довго варити заморожений гарбуз?

Час приготування залежить від обраного вами способу та складе 10-30 хвилин. При цьому воно приблизно однакове для свіжого та замороженого овочів. Час відварювання може змінюватись в залежності від сорту гарбуза та розміру шматочків. May 23, 2020

Доведіть воду до кипіння, покладіть гарбуз і варіть до розм'якшення. За часом це приблизно 20-25 хвилин. Готовність можна перевірити вилочкою, якщо входить легко – готова.

Варений гарбуз знижує ризик виникнення захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, допомагає відновлювати нормальний стан організму при нефриті та пилонефриті, хворобах печінки, запаленнях сечового міхура, атеросклерозі, при безсонні та неврозах.

Гарбуз добре промиваємо, розрізаємо, видаляємо насіння та великі волокна. Нарізаємо приблизно 100 г невеликими шматочками та викладаємо в каструлю. Додаємо трохи води – щоб гарбуз не пригоріла. Варимо на повільному вогні під кришкою до м'якості (хвилин 25).