Як правильно варити полбу в пакетиках

Варити півбу в пакетиках 20-25 хвилин на помірному вогні у підсоленій воді. Крупа випускається у картонній коробці, усередині якої 5 пакетиків по 80 грамів. Цього цілком достатньо на одну порцію для дорослої людини.

Як правильно варити порошок?

Полба на воді Залити чистою холодною водою у пропорції 1:2 (це означає, що на 1 чашку Полби необхідно додати 2 чашки води). Після закипання посолити крупу, накрити кришкою та готувати 60 хвилин на невеликому вогні. Готову полбу збризкати оливковою олією або додати шматочок вершкового.

Як зрозуміти, що полба готова?

Закрийте каструлю кришкою. Варіть, іноді помішуючи, 25-30 хвилин. Рідина має вбратися. Якщо на дні залишилася вода, продовжуйте варити 5-10 хвилин.