Де багато кокосів?

Індонезія є світовим лідером із виробництва кокосу. Більшість кокосів країни виробляється у провінції Північний Сулавесі. Багато кокосових горіхів, вироблених в Індонезії, експортуються за кордон. Індонезія також є одним із провідних світових виробників ананасів.23 Jul 2019

На Філіппінах, Малайському архіпелазі, півострові Малакка, в Індії та на Шрі-Ланці її розводять з доісторичних часів.

Кокос відновлює сили, зміцнює імунітет, покращує зір, має антимікробну та протизапальну дію. Кокосова вода здатна замінити собою фізіологічний розчин і має жарознижувальні властивості. Її рекомендують вживати при сечокам'яній хворобі та цукровому діабеті.

На 10 – 13 місяці дозрівання кокос стає зрілим. Кокоси в основному збирають за 1 – 2 місяці до повного дозріванняколи м'якоть ще не встигла затвердіти. Кокосові пальми практично цілий рік приносять плоди.