Де краще випікати піцу?

В домашніх умовах краще використовувати вироби з антипригарним покриттям, як у форми від Nordic Ware, вона не вимагає додаткової обробки. У ній легко пекти класичні сорти хліба та варіанти з насінням або сухофруктами. Плюси: легка, з гарною теплопровідністю та антипригарним покриттям.

Бажано готувати піцу на дріжджовому листковому тесті, так виходить смачніше. Для приготування буде достатньо 12-17 хвилин. Температура духовки – 200 градусів. Багато кухарів використовують маленьку хитрість – за пару хвилин до готовності підвищують температуру духовки до 240-250 градусів.

Піцу випікати у добре розігрітій духовці на середній поличці за максимальної температури (близько 250-300 градусів) 7-15 хвилин залежно від можливостей духовки.