Де міститься Німеччина?

В організм людини германій надходить із їжею. Значна кількість германію міститься в часнику, рибі, висівках, овочах, насінні, грибах, корені женьшеню (0,01-1 мкг/г). Середньодобове надходження германію з їжею в організм людини становить 04-15 мг.

Німеччина концентрується у родовищах багатьох металів — у сульфідних рудах кольорових металів, у залізних рудах, у деяких окисних мінералах (хроміті, магнетиті, рутилі та ін.), у гранітах, діабазах та базальтах.

Елемент германій запобігає розвитку гіпоксичних та застійних явищ у крові, які виникають на тлі дефіциту гемоглобіну. До кисневого голодування, у свою чергу, дуже чутлива центральна нервова система, печінка, міокард та нирки.

м.) – антиоксидант та антигіпоксант. Він має позитивний вплив на людський організм. Мікроелемент, який у організм людини підвищує ефективність імунної системи організму, бореться з онкологічними захворюваннями, зменшує больові відчуття