Де може працювати кухар 3 розряди?

В даний час працювати кухарем можна в будь-якої організації громадського харчування (ресторан, кафе, бар, підприємства швидкого обслуговування, буфет, кафетерій, закусочна, їдальня, відділ кулінарії), які існують у всіх сферах життя суспільства, починаючи від освіти (шкільна їдальня, їдальня в дитячому садку) та …

буд. 3Кухар третього розряду готує найскладніші страви: варить каші, яйця, відварює крупи, овочі, м'ясо, рибу, смажить котлети, робить бутерброди, видає готові страви. 4 – Кухар готує страви середньої складності: салати, бульйони, супи, другі страви.

6 розряд. Це самий високий розряд. Кухар з таким розрядом може готувати найскладніші страви, знає різні кухні.

Найнижчий розряд – другий, а найвищий – шостий. Шостий розряд присвоюється лише тим кухарям, які мають середню спеціальну освіту. 2 розряд. Такий кухар виконує допоміжні роботи на кухні: чищення овочів, фруктів, перебирання фруктів, ягід, овочів.