Де найбільше міститься кверцетин?

Кверцетин – потужне противірусне з'єднання. Дане з'єднання у великій кількості містяться в червоній цибулі, томатах, спаржі, перці, але найбільше його міститься в гречки, чорний і зелений чай, каперси, червоний виноград.May 20, 2020

Кверцетін – це природний флавоноїд, який міститься в рослинах переважно червоного, багряного кольору: в любистоку, каперсах, гречаній крупі, цибулі (особливо червоній; у більшій кількості – у зовнішніх оболонках), яблуках, перці, часнику, червоному винограді, чаї, цитрусових, темній вишні, брусниці, томатах, …

Кверцетін має явні антиоксидантні властивості і зміцнює засновану на ферментах систему захисту організму від оксидантів. Таким чином, він підтримує організм під час біологічного стресу (активації імунітету, запалення чи алергії).

Кверцитин перешкоджає шкідливій дії вільних радикалів, гальмує процеси перекисного окислення ліпідів клітинних мембран і ліпопротеїнів сироватки. кровіпокращує внутрішньотканинне дихання.