Де придбати бульйон Даші?

Спосіб приготування: одну чайну ложку бульйону розвести 250 мл. теплої води. Використовується для приготування супів (включаючи традиційний японський суп місо) і як основа для різноманітних страв.

Хондаші– це концентрат для супів, який є бульйонними гранулами з водоростей Комбу і сушеного тунця. Хондаші містить білок та залізо. У японській кухні використовується як основа для супів та соусів. А так само цим бульйоном розбавляють соєвий соус, щоб він не був таким концентрованим.

あごだし) — із сушеної летючої риби, комбу-дасі — із сушеної водорості комбу, хосі-шиітаке-дасі — із сушених грибів шиїтаке. Найпоширенішою є комбінація з кацуобусі та комбу – авасе-дасі. Також випускається концентрат даси у вигляді порошку чи рідини.