Де виробляють Апероль?

Сьогодні бренд "Апероль", створений і вироблений компанією Барб'єрі, що базується на Падує, належить концерну Кампарі

П'ємонт Виробництво До складу Aperol входить близько 30 натуральних компонентів. Для його виготовлення використовують апельсини, ревінь, тирлич, плоди хінного дерева та трави, що ростуть у П'ємонті, на півночі Італії.

Все тому, що в AperolКрім трьох десятків натуральних складових, є синтетичний барвник з назвою «сонячний захід» або харчова добавка E110. Власне, через останню лікер у Білорусі і заборонили: багато медиків вважають, що він може викликати алергію у людей з непереносимістю аспірину.

Апероль-шприц з'явився в Італії в середині ХХ ст. Свою назву він отримав завдяки двом основним компонентам: аперолю і просік, розбавленому содовою – суміші, що бризкає, іменованої шприцом.