Де знаходиться тонкий край яловичини?

Тонкий край – тонка частина поперекової частини спини бичка. Вона м'яка з делікатними волокнами. Цей продукт вважається дієтичним делікатесом, тому що практично не містить жиру.

У тонкому краї практично відсутні жирові прошарки. З нього готують страви барбекю, біфштекс. Товстий край ще називають мармуровим м'ясом. Це товста, м'яка вирізка з кількома ребрами, що розташовується в частині туші, що прилягає до хребта.

Ялов'ячий край – назва висівки, який вирізується між оковалком та грудинкою. Це ніжне та соковите м'ясо, яке ідеально підходить для смаження.

Вирізка – сама цінна частина яловича туш. Вона нежирна, ніжна, смачна. З вирізки виходять чудові стейки (філе-міньйон), ростбіф, шашлик, азу та м'ясо по-бургундськи. Цю частина можна використовувати для запікання (наприклад, яловичина Веллінгтон), смажити на відкритому вогні, гасити.