наливаємо 1 столову ложку тіста по центру вафельниці, закриваємо кришку до клацання клямки і вичікуємо 40-50 секунд. Якщо тісто вилізло за межі вафельниці знімаємо його лопаткою і наступного разу зменшуємо його кількість. На жаль, дбають вафлі не рівномірно.
Як правильно користуватися електричною вафельницею?
Відкриваємо вафельницю. За допомогою мірного ополоника, який є завжди в комплекті, заливаємо тісто на нижню стулку, заповнюючи всі комірки. Закриваємо стулки та засікаємо час. Залежно від потужності приладу за 3-5 хвилин вафлі будуть готові.
Чи потрібно змащувати маслом електровафельницю?
Порада: не забувайте змащувати вафельницю вершковим або рослинним олією. 1.) Щоб приготувати смачні та хрусткі вафлі-драники (2 порції), нам потрібно: 4 невеликі картоплини