Калмицький чай чим корисний для жінок

Напій дозволяє відновити сили після хвороби чи перевтоми. А ще такий жирний чай показаний молодим мамам, що годують — він стимулює лактацію, роблячи грудне молоко ситним і насиченим.13 травня 2021 р.

Чому калмики п'ють чай із сіллю?

Йодована сіль допомагає відновити водно-електролітний баланс, що сприятливо впливає на нервову систему.. Саме тому калмицький чай добре знімає симптоми похмілля.

Хто п'є калмицький чай?

Калмицький чай (калм. Хальмг цә) — торгова назва пресованого у вигляді цегли зеленого чаю, що з'явилася за часів СРСР. Основними його споживачами тоді були народи Калмикії, Тиви, Гірського Алтаю (Шорії) та Бурятської АРСР. Такий чай привозили із північних провінцій Китаю та Грузинської РСР.