Важливо: Чавунна каструля – ідеальний варіант для томлення та гасіння. Нержавіюча сталь – міцний, довговічний, теплоємний матеріал, що забезпечує посуду рівномірне нагрівання.. Крім того, у таких каструлях можна довго зберігати їжу, оскільки сталь не входить у хімічні реакції з продуктами.
Які каструлі вважаються найкращими?
ТОП-30 фірм-виробників каструль з нержавіючої сталі
- TEFAL. 13182. Рейтинг бренду i. …
- АМЕТ 9294. Рейтинг бренду i. …
- GIPFEL. 6514. Рейтинг бренду i. …
- КАТУНЬ 5787. Рейтинг бренду i. …
- МАРУСЯ 3999. Рейтинг бренду i. …
- КАТЮША 3712. Рейтинг бренду i. …
- DANIKS. 3239. Рейтинг бренду i. …
- RONDELL. 2482. Рейтинг бренду i.
Які каструлі найкраще купувати?
Вибирайте посуд з плоским товстим дном – в ньому тепло від пальника розподілятиметься рівномірніше. Електрична. Для електричної плити підходять каструлі з нержавіючої сталі, міді, титану, чавуну, алюмінію. Скляна поверхня може дряпатися, тому від виробів із цього матеріалу краще відмовитися.