Каструлі для дому що краще

Важливо: Чавунна каструля – ідеальний варіант для томлення та гасіння. Нержавіюча сталь – міцний, довговічний, теплоємний матеріал, що забезпечує посуду рівномірне нагрівання.. Крім того, у таких каструлях можна довго зберігати їжу, оскільки сталь не входить у хімічні реакції з продуктами.

Які каструлі вважаються найкращими?

ТОП-30 фірм-виробників каструль з нержавіючої сталі

  • TEFAL. 13182. Рейтинг бренду i. …
  • АМЕТ 9294. Рейтинг бренду i. …
  • GIPFEL. 6514. Рейтинг бренду i. …
  • КАТУНЬ 5787. Рейтинг бренду i. …
  • МАРУСЯ 3999. Рейтинг бренду i. …
  • КАТЮША 3712. Рейтинг бренду i. …
  • DANIKS. 3239. Рейтинг бренду i. …
  • RONDELL. 2482. Рейтинг бренду i.

Які каструлі найкраще купувати?

Вибирайте посуд з плоским товстим дном – в ньому тепло від пальника розподілятиметься рівномірніше. Електрична. Для електричної плити підходять каструлі з нержавіючої сталі, міді, титану, чавуну, алюмінію. Скляна поверхня може дряпатися, тому від виробів із цього матеріалу краще відмовитися.