Коли день горошку

День зеленого горошку на МААМ Є версія, що зелений горошок (Разом з іншими бобовими – квасолею, сочевицею) став першим овочом, який люди стали вирощувати штучно, спеціально для свого харчування, і сталося це тисячі років тому.2 серп. 2020 р.

Чи можна їсти зелений горошок щодня?

Користь і шкода зеленого горошку Кожен день Крім того, його вживання знижує ймовірність розвитку онкологічних захворювань та виникнення інфаркту. У народній медицині препарат часто використовують при лікуванні нирок та печінки. Крім того, регулярне вживання горошку уповільнює старіння шкіри (калоризатор).

Чим корисний заморожений горошок?

Заморожений зелений горошок містить аскорбінову кислоту, ретинол, холін, біотин, вітаміни В1-В9, хімічні сполуки кальцію, селену, калію, фосфору та інші. В такому горошку багато рослинного білка та харчових волокон. Зелений горошок сприяє регенерації тканин, уповільнює ріст пухлин.