Коли повинен стати мед

Час кристалізації, за інших рівних та допустимих умов зберігання, становить до двох місяців. Середня тривалість кристалізації меду від двох до шести місяців. 2018 р.

Як швидко має Зацукритися мед?

люцерновий – добрий мед повинен зацукритися досить швидко (через 20-30 днів); буркуновий – кристалізується через 1-3 місяці, утворюючи густу масу білого кольору.

Коли починає Сахариться мед?

До речі, те, що мед кристалізується – зовсім не ознака підробки. Навпаки, натуральний мед «цуриться» Швидше – буквально через місяць. Через те, що в ньому пилку більше. Якщо мед зовсім не кристалізується, то, можливо, він просто піддавався термічній обробці і всі корисні речовини в ньому виварені.