Коли заготовляють пергу

Коли заготовляють пергу

Весною. У цей період бджоли вже починають активно добувати пилок, тож старі рамки можна забрати. Влітку видаляють стільники, у яких осередки повністю запечатані воском. Восени перед зимівлею.10 січ. 2017 р.

Коли їсти пергу?

Якщо ви ще не вирішили, як приймати пергу, ми рекомендуємо робити це вранці натщесерце. Для профілактики хвороб та підтримки тонусу достатньо половини чайної ложки. Запивати не варто, краще поступово розсмоктувати гранули, насолоджуючись пряним ароматом.

Скільки коштує 1 кг перги?

455 руб. Перга (бджолиний хліб) – купити за ціною: 455 руб./кг в інтернет-магазині "Рибоєдів"