Навіщо квасять капусту?

При багатьох захворюваннях квашена капуста завдяки корисним властивостям допоможе покращити стан здоров'я. Вона рекомендована людям, які страждають на астму, анемію, авітаміноз, серцево-судинні патології, закрепи, дисбактеріоз, геморой, гастрит зі зниженою кислотністю, холецистит, подагру.

Квашена капуста багата на вітамін С, який попереджає передчасне старіння клітин і тканин організму, а також він зміцнює імунітет. Магній, що міститься у вітамінному продукті, бере участь у синтезі сполучної тканини та колагену. Вживання квашеної капусти сприяє збереженню краси та пружності шкіри.

Оскільки капуста багата на клітковину, а до того ж для її приготування використовується кислота, їсти квашену капусту протипоказано людям із загостренням захворювань шлунково-кишкового тракту. Матеріали новинного характеру не можна прирівнювати до призначення лікаря. Перед ухваленням рішення порадьтеся з фахівцем.