Зажарка посилює смак риби та м'яса. Не важливо який суп ви варите – рибний, м'ясний або овочевий, обсмажені овочі мають зовсім інший смак, ніж варені. Саме тому, навіть готуючи овочевий бульйон, спочатку потрібні продукти відварюються просто у воді та утилізуються, а вже потім до нього докладаються свіжі обсмажені.
Морфологічні та синтаксичні властивості
відмінок | од. год. | мн. год. |
---|---|---|
Їм. | піджарка | підсмажки |
Р. | підсмажки | піджарок |
Д. | піджарке | піджаркам |
Ст. | піджарку | підсмажки |
Додавати обсмажені інгредієнти в суп потрібно в самому кінці його приготування. Така рекомендація пояснюється дуже просто: цибуля та морква вже досягли потрібного ступеня готовності після обсмажування на сковороді. Це означає, що овочі не потребують тривалого перебування в киплячій воді.