Навіщо проводиться локальна інвентаризація сировини в пекарні?

Виявлення фактичної наявності товарно-матеріальних цінностей. Інвентаризація магазину дозволяє контролювати коректні залишки у програмі. Помилкові залишки призводять до некоректної роботи автозамовлення. Що призведе до перетарки та списань або до порожніх полиць та зниження продажів.Oct 24, 2018

Види інвентаризації магазину: Зазвичай проводиться раз на півроку через глобальність процесу. Під перерахунок потрапляє все, включаючи кошти. Локальна – Перевірка груп товарів. Може проводитись раз на місяць.

Інвентаризація – Це перевірка наявності майна організації та стану її фінансових зобов'язань на певну дату шляхом звірення фактичних даних з даними бухгалтерського обліку. Це основний метод фактичного контролю за збереженням майнових цінностей та коштів.

Повна — торкається абсолютно всіх товарних позицій. Вона проводиться 2 рази на рік. Локальна — передбачає перевірку «товарів групи ризику». Може здійснюватись щомісяця.