Навіщо смажити ріжки?

Жарка впливає не тільки на зовнішній вигляд готової страви, але і її смакові якості. Смак бульйону з обсмаженими макаронами зміниться лише на краще. Аромат від таких макаронів виходить інший, приємніший. Макарони по-флотськи можна приготувати таким способом взагалі без сковороди.

Обсмаження допомагає будь-яким видам макарон краще тримати свою форму. За такого підходу макаронні вироби не розваряться у супі. Також такі макарони після цього можна окремо приготувати з соусом. Їх обсмажують дві хвилини на сухій сковороді.

У сковороді на середньому вогні розігріти олію, викласти макарони та обсмажити до золотистого відтінку 5-6хв, постійно помішуючи.

Чи потрібно варити макарони перед смаженням Можна, можливо зварити макарони перед смаженням. Готові макарони відкиньте на друшляк, обсушіть і потім перекладіть на сковороду. На середньому вогні обсмажте до рум'яної скоринки. А ще можна обсмажити макарони перед варінням.