Навіщо вдома тримають павичів?

З м'яса цих птахів готували страви для гурманів. Але поступово в Європі павичі були витіснені індичкою. Тому їх стали утримувати, в основному, для краси, а чи не для їжі. М'ясо павичів і сьогодні вважається делікатесом.6 Aug 2020

120'000 руб.

Пір'я декоративні Пір'я павич, близько 18шт – 300р. Сині пір'я, 16 шт – 200р. Коричневі пір'я, 4шт – 100р.

Щоправда, м'ясо павичів не дуже смачне, але його можна, можливо вважати дієтичним, на кшталт м'яса перепелів. До речі, розкішні павичі пір'я теж розхоплювалися на ура – ті ж лицарі частенько прикрашали ними свої пишні плюмажі, а їхні дами серця – головні убори та вбрання.