Смажений кунжут чим корисний

Нормалізує роботу ШКТ. Поліпшує травлення, розганяє метаболізм; Підвищує енергію. При регулярному вживанні він нормалізує сон, зміцнює імунітет та стимулює роботу мозку.

Що корисніше смажений чи сирий кунжут?

Сирий кунжут (неочищений) є поживнішим і має більш насичений, терпкий горіховий смак. Чи можна їсти сирий кунжут? Так, є сирий кунжут найкорисніше.

Чи можна смажити кунжут?

Як підсмажити насіння кунжуту. Поставте маленьку сковороду на плиту на середній вогонь. Коли сковорода розігріється, додайте|добавляйте| кунжут. Через 30 секунд перемішайте кунжутні насіння на сковороді ложкою, щоб вони рівномірно смажилися протягом 3-4 хвилин. Зменште вогонь, якщо бачите дим або насіння занадто швидко смажиться.