Нормалізує роботу ШКТ. Поліпшує травлення, розганяє метаболізм; Підвищує енергію. При регулярному вживанні він нормалізує сон, зміцнює імунітет та стимулює роботу мозку.
Що корисніше смажений чи сирий кунжут?
Сирий кунжут (неочищений) є поживнішим і має більш насичений, терпкий горіховий смак. Чи можна їсти сирий кунжут? Так, є сирий кунжут найкорисніше.
Чи можна смажити кунжут?
Як підсмажити насіння кунжуту. Поставте маленьку сковороду на плиту на середній вогонь. Коли сковорода розігріється, додайте|добавляйте| кунжут. Через 30 секунд перемішайте кунжутні насіння на сковороді ложкою, щоб вони рівномірно смажилися протягом 3-4 хвилин. Зменште вогонь, якщо бачите дим або насіння занадто швидко смажиться.