Як правильно вживати каштан у їжу

Свіжоморожені каштани потрібно попередньо обсмажити і потім використати, скажімо, у супі з білими грибами. А свіжі неочищені горіхи треба надрізати, накрити фольгою і запікати в духовці близько 20 хвилин, після чого посолити і просто так, як їдять насіння або кукурудзу. 2022 р.

Як правильно їсти каштани?

Їх очищають і їдять гарячими, запиваючи виноградним соком, пивом чи сидром. Головне проткнути шкаралупу горіхів перед запіканням, інакше каштани вибухнуть під час теплової обробки. А ще каштани варять і готують на пару, додають у супи, соуси, салати, запіканки та гарніри, начиняють ними курку та різдвяну індичку.

В якому вигляді каштан їдять?

Їстівні каштани – це плоди каштану посівного (Castanea sativa) із зовсім іншого сімейства – сімейства Букових (Fagaceae). Саме їх смажать, варять, зацукровають та їдять.