У чому користь світи?

Свити покращує дихання тканин, сприяє зміцненню нервової системи, зміцнює зуби та кістки, підтримує нормальну роботу м'язів та мозку. Плоди сприяють виведенню з організму шкідливих речовин, допомагають підтримувати хорошу фізичну форму.

До свиті потрібно ставитися обережно тим, кого підвищено кислотність шлункового соку. Не варто їсти його при виразковій хворобі шлунка та дванадцятипалої кишки, при гастритах, ентеритах, колітах та загостреннях запальних захворювань кишечника, а також при холециститі, гепатиті та гострому нефриті.

Як це є Свити можна використовувати як самостійний продукт. Найчастіше фрукт їдять сирим як грейпфрут, мандарин чи апельсин. Частки свиті можна використовувати в різних салатах як інгредієнт. Із цього фрукта вичавлюють сік, роблять джеми та варення.

Плоди свиті залишаються зеленими навіть після повного дозрівання. Плід солодший за грейпфрут, і не такий великий, як помело. В англомовному світі фрукт відомий як "білий грейпфрут" або "оробланко"; у європейських країнах фрукт відомий під назвою «свиті»(Від англ.