У чому користь яблук?

Чим корисні яблука? У яблуках містяться вітаміни A, С, В1, В2, РР та Е, а також магній, фосфор, йод, залізо, селен, калій, кальцій та цинк. У сукупності вони надають нам життєвих сил, допомагають справлятися зі стресовими ситуаціями, покращують роботу мозку та зміцнюють серцево-судинну систему..Jun 13, 2020

Дієтологи рекомендують є не більше 2-3 яблук в день.

При вживанні свіжого яблука в організм надходять такі речовини: · пектин – покращує роботу кишечникаочищає його від шлаків; · Вітаміни: Е, група В, провітамін А та аскорбінова кислота; · Мінерали: калій, кальцій, магній, залізо, цинк, хлор, сірка, мідь.

ВАЖЛИВО: Чим більше яблука лежать, тим менше вітамінів. Найкраще вживати свіжі плоди в натуральному вигляді або натерті на великій тертці. Найбільш корисні дрібні, кислі та дикі яблука. Вони містять удесятеро більше корисних речовин, ніж глянцеві плоди.