У чому краще зберігати солоне сало?

Доречно зберігати копчене сало в морозильну камеру. Для цього шматочки копченого сала загорніть у полотняні ганчірочки, потім щільно оберніть поліетиленом і покладіть у морозилку. Якщо потрібно тримати сало у холодильнику досить довго, спробуйте зберігати його у банках. Для цього підійдуть будь-які 2-3 літрові скляні банки.

У холодильнику їх можна зберігати близько 3 місяців (якщо, звичайно, не з'їсте їх ще на третій день). Якщо ви все-таки перестаралися і приготували дуже багато солоного сала на закуску, можна покласти його в морозилку, щільно загорнувши в поліетиленовий пакет, щоб сала не було повітря.

2:034:37Suggested clip 54 secondsЯк зберігати солоне сало – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip