У чому полягає лактоферин?

Лактоферін – це поліфункціональний білок сімейства трансферину. Він міститься в людському організмі, в секреторних рідинах: молоці, слині, сльозах і не тільки. Білок лактоферин в організмі людини є його складовою, він легко розпізнається та приймається без будь-яких реакцій.

Лактоферін представлений у молоці людини та інших ссавців. Було показано, що крім молока лактоферин міститься в плазмі крові, нейтрофілах і є одним з основних білків практично всіх екзокринних секретів ссавців, таких як слина, жовч, сльози, секрет підшлункової залози.

Лактоферін допомагає зберігати необхідний рівень корисних бактерій у травному тракті, контролюючи кількість "поганих" бактерій. Найкраща засвоюваність заліза при прийомі з лактоферином, це актуально для людей з анемією. Розмір капсул звичайний, дозування по 1 капсулі.

Лактоферін – поліфункціональний залізовмісний білок сімейства трансферинів, що вивільняється з гранул нейтрофілів та моноцитів у вогнищі запалення. Лактоферін блокує зростання бактерій шляхом зниження доступності заліза, ефект посилюється за наявності антибактеріальних імуноглобулінів А.