Для початку потрібно чітко зрозуміти, що пароконвектомати і конвектомати – це не те саме. Пароконвектомати призначені для приготування гастрономічних страв у сфері громадського харчування (ресторанах, кафе, їдалень), а конвекційна піч – для випікання хлібобулочних виробів.
Пароконвектомат і конвекційна піч – популярні сьогодні види обладнання підприємств громадського харчування. Принципи їх роботи мають багато спільного, але набувають їх для різних цілей. пароконвектомата і конвекційної печі
Характеристики | Пароконвектомат | Конвекційна піч |
---|---|---|
Чи потрібний жир для приготування | Ні | Ні |
•Jun 13, 2018
Режим конвекції ідеальний для приготування ніжного філе, котлет із хрусткою скоринкою, здобних булочок. Потік гарячого повітря обволікає з усіх боків продукт, що готується, миттєво пов'язує м'ясний білок, запобігаючи тим самим виходу м'ясного соку.
Пароконвектомат – це універсальна піч, що поєднує два методи приготування: примусову конвекцію та обробку парою. Режим конвекції (циркуляції тепла від нагрівальних спіралей за допомогою вентилятора) можна використовувати для випікання хліба або смаження м'яса.