У чому різниця між Удоном та Раменом?

По суті, локшина рамен – це той самий удон, але з яйцем. Рамен трохи тонший і, на відміну від удона, може бути «кучерявим». Рамен прийнято подавати у складі супів. Рисова локшина має сірувато-білий колір, товщина локшини може змінюватись від 2 мм до 2 см.Aug 18, 2021

Найчастіше удон подають у вигляді локшинного супу в бульйоні місо з додаванням соєвого соусу і мирину (дуже солодке рисове вино), які надають локшина солодкувато-солонуватий присмак.

У відмінність від жовтої італійської пасти удон має білий або сірий колір. Відрізняється та зовнішній вигляд локшини. У відмінність від тонких спагетті товщина удона складає 2-4 мм. Приготування.

Рамен (라멘,拉麺,柳麺 ра:мен) – це японський суп з локшиною зі смаком умами, приготований з пшеничного локшини та різних пікантних добавок. На відміну від рамена, його зазвичай готують свіжим, і при приготуванні таких фірмових бульйонів, як тонкоцу, при приготуванні дуже уважно ставляться до інгредієнтів та технології.