У чому різниця між ярою та озимою пшеницею?

Головна відмінність озимої пшениці від ярої – це період вегетації. У першого виду він триває в середньому 280 днів, у другого – 100. Основне джерело харчування – азот, фосфор та калій. У період від сходу до кущіння пшениці озимої потрібно приблизно 30-40% цих інгредієнтів.

Група А (1-3 клас) Перша група А, яка включає перший, другий та третій класи зерна пшениці, які вважають найціннішими, тому мають великий попит у виробництві хлібобулочних та інших виробів харчової галузі промисловості.

Озимина культури сіють восени; до настання зими вони проростають, а навесні продовжують свій життєвий цикл і дозрівають дещо раніше, ніж ярі – однорічні культуривисівається навесні.

Озимина посіви – зазвичай озимина зернові сіють із кінця літа до осені. Озимина культури – представники однорічних рослин – до настання зимових холодів встигають прорости і добре укорінитися, а з настанням весняного тепла продовжують свій життєвий цикл дозрівають дещо раніше, ніж ярі.