У чому вимочують фініки?

Замочіть фініки в питну воду на 30-40 хвилин, щоб шкірка легко відходила (якщо фініки сухі, то часу потрібно більше).Apr 19, 2014

Перед вживанням у їжу, сухофрукти потрібно ретельно перебрати. Пересушені та пошкоджені плоди сміливо викидайте. Стиглі фініки промийте тричі під холодною проточною водою. Особливо ретельно мийте блискучі плоди, тому що на них міститься найбільша кількість воску.

Для досягнення бажаного проносного ефекту, фініки слід замочити у воді протягом ночі та вживати наступного дня як сироп. Крім того, регулярне вживання фініків допомагає пригнічувати зростання патологічних організмів і таким чином стимулювати зростання корисних бактерій у кишечнику.

Правила обробки сухофруктів:

  1. Ретельно переберіть плоди, прибравши пересушені, зіпсовані, пошкоджені. …
  2. Візьміть друшляк та тазик з холодною чистою водою.
  3. Промивайте фініки максимально швидко, невеликими обсягами. …
  4. Промиті сухофрукти перекладіть у друшляк, ще раз промийте в холодній воді.