У якому м'ясі найменше паразитів?

Найпоширенішим джерелом глистів є м'ясо та печінка домашніх чи диких тварин. Особливу небезпеку щодо поширення гельмінтозів становить свинина, яловичина, і навіть м'ясо кабана, лося і ведмедя.

Ретельна термічна обробка – стовідсоткова гарантія знищення паразитів. Це особливо важливо у приготуванні їжі для дитини – дитячий організм найбільш уразливий. «Продукти харчування з молока, риби, птиці, яловичини, свинини, баранини важливо добре просмажувати, гасити, проварювати.

Які ще продукти допомагають у боротьбі з гельмінтами

  • Ананас Цей фрукт містить фермент бромелайн, що сприяє виведенню з організму гостриків, аскарид, власоголов людських, трематод та інших круглих черв'яків. …
  • Папайя (разом із насінням) …
  • Кокос …
  • Яблука …
  • Гарбузове насіння

Nov 19, 2021