Цісарки відносяться до пізньостиглого типу і яйцекладку починають у віці 8-10 місяців. Їх характерно наростання темпу кладки протягом 2—3 місяців із наступним згасанням- У перший цикл кладки цесарки зносять поспіль від 2 до 6 яєць. Потім цикл збільшується.Dec 23, 2014
Хочете купити яйце цесарки у Москві? Звертайтесь!
Ціна | |
---|---|
Яйце цесарки 10 штук | 600 рублів |
Цісарка жива | від 220-1500 рублів |
М'ясо цісарки | 900 рублів кг. (тушка) |
Яйця цесарок готують та вживають як у сирому, так у вареному та смаженому вигляді. Їх використовують як смачний і корисний інгредієнт салатів, випічки, десертів, соусів та інших поширених страв. Для приготування некруто, відварюйте продукт протягом 4 хвилин, круто трохи довше – 10 хвилин.
Цісаріні яйця відрізняються високим вмістом вітамінів групи А та каротиноїдів. Вони містять алергенів і тому рекомендовані як усім дорослим, а й дітям. У яйцях цесарок міститься нешкідливо невелика частка холестерину.