У чому роблять вино

Біле вино отримують як із білого, так і з чорного винограду. Червоне вино виготовляють лише із чорного винограду. Колір вина залежить від часу контакту виноградного соку зі шкіркою ягоди у процесі мацерації. Збирання винограду все частіше здійснюється промисловим способом.

У чому робити вино?

Для бродіння можна використовувати дерев'яну, емальовану або скляну тару. Під час бродіння утворюється вуглекислий газ, який повинен мати вихід назовні, але кисень усередину судини з вином потрапляти не повинен.

У чому можна вино?

Яку тару використати під домашнє вино? – Головне питання. Вам підійде пластикова ємність (бочка, бідон, фляга або навіть каністра), яка за обсягом узгоджується з необхідним. Так само, широко використовуються скляні бутлі та ємності з-під дистильованої води (офісний варіант).