Як правильно вживати сік з буряка

Свіжевижатий сік буряків потрібно залишити в холодному стані хоча б на кілька годин, щоб він осів. В ідеалі просто приберіть їх у холодильник. Потім зняти піну від бурякового. соку і пити лише у розведеному вигляді. Ідеально підходить для вживання бурякового соку, розведеного морквяним соком.

Як правильно пити буряковий сік до їди чи після?

Приймати першу дозу – обов'язково натщесерцепотім протягом доби 3-4 рази. Буряковий сік має своєрідний смак і багатий на ефірні масла. Тому йому необхідно відстоятися 3-4 години в холодильнику, щоб вивітрилися всі ароматичні сполуки, а також випав осад, якого потрібно позбутися.

Чи можна пити сік буряків щодня?

Щодня пити буряковий сік не рекомендується: дорослим та дітям із хворобами шлунка, на тлі яких підвищується кислотність, якщо є проблеми з нирками, запальні захворювання кишечника. Вкрай обережно потрібно вживати буряковий сік людям із цукровим діабетом 1-го типу, подагрою та артритом.