Варення з огірків.

Скільки варити варення із шишок?

На 100 мл настою беруть 100 г цукру. Перелийте настій назад у каструлю із шишками і засипте їх цукром. Поставте на помірний вогонь, доведіть до кипіння і варіть ще 5 хвилин, іноді знімаючи пінку. Після цього приберіть каструлю з вогню та залиште варення під кришкою на 10:00.

Як зварити варення з цибулі?

Тонко наріжте цибуля півкільцями, перекладіть у сковороду. Періодично помішуючи, готуйте цибуля до м'якості і доки він не стане прозорим – близько 8-10 хвилин (але не пересмажте!). Додайте вино, цукор (якщо ви не проти медового присмаку, половину цукру можна замінити медом), чебрець, оцет та сіль.