Вилка для риби як їй користуватися

До їжі приступають, тримає вилку в лівій, а ніж – у правій руці. За їх відсутності користуються двома простими вилками. Потрібно пам'ятати, що рибний ніж не призначений для відрізання шматочків: їм відокремлюють філе та кладуть його на вилку.

Як користуватись вилкою для риби?

Виделку тримають лівою рукою зубцями вниз. Але якщо філе легко розпадається на частини, то вилку потрібно перевернути зубчиками нагору, а лопаткою накладайте маленькі шматочки. Так припустимо їсти рибу й у ресторані. Але краще постарайтеся притримувати шматок риби ножем, а виделкою відокремлюйте від нього маленькі частини.

Чим відрізняється рибна вилка від звичайної?

Особливості рибних виделок На відміну від їдальні, вона має більш короткі зубці.. У класичному приладі їх три, але згодом з'явилася виделка, оснащена чотирма зубцями, але і в цьому випадку є нюанс, що істотно відрізняє її від інших. У будь-якому виконанні вона коротша і ширша за їдальню.