Як чистити свинячий шлунок правильно і швидко в домашніх умовах

Зменшуємо під каструлею вогонь на мінімум, і опускаємо в киплячу воду шлунок. На 15 секунд: Виймаємо шлунок з окропу і відразу ж опускаємо його в ємність з дуже холодною водою або підносимо його під струмінь холодної води з крана.3 лют. 2019 р.

Чи можна їсти свинячий шлунок?

Свинячий шлунок – внутрішній м'язовий орган свині, який придатний для споживання. Шлунок очищають від вмісту, витримують у воді, промивають і готують (відварюють або гасять). Харчова цінність на 100 р.

Скільки варити Сичуг?

Нирки проріжемо до половини з одного боку і замочимо в підкисленій оцтом воді на 1-2 години, часто міняючи воду. Варимо нирки велику кількість води хвилин 15 після закипання і промиваємо в проточній холодній воді. Знову заливаємо нирки холодною водою та варимо близько години.