Як довго можна маринувати свинину?

Якщо м'ясо довго лежало в морозилці або ви не впевнені в його свіжості, час маринування краще збільшити. У такому випадку шашлик із курки потрібно тримати в маринаді не менше 2 годин, шашлик із свинини – 4 години, а яловичину та баранину ще довше – від 6 годин. Так смажене м'ясо вийде смачним та м'яким.28 Apr 2021

Як правильно зберігати мариноване м'ясо та який спосіб дозволить м'ясу залишатися їстівним до трьох місяців – читайте нижче. М'ясо у маринаді може пролежати у холодильнику трохи більше трьох діб. На свіжому повітрі і навіть у герметичній упаковці – не більше 3 годин.

Не лише старе, а й молоде м'ясо може спокійно маринуватися добу чи навіть дві. Інгредієнти у складі маринадів, зокрема цибуля, мають антибактеріальні властивості. А це означає, що м'ясо зберігатиметься довше. Маринувати м'ясо можна, можливо за кімнатної температури.

7 днів Продукт у вакуумній упаковці залишається придатним приблизно 7 днів. Можна, можливо врахувати те, що шматки без кісток зберігаються трохи довше. Чим дрібніше нарізано м'ясотим швидше воно стане непридатним до вживання.