Як довго перетравлюється горіхи?

Час перетравлення горіхів в середньому займає приблизно 3 години, Це з урахуванням того, що було вжито їх у малій кількості. Відмовтеся від вживання горіхів у поєднанні з іншими продуктами, це значно прискорить їхнє перетравлення.27 Jan 2019

Справа в тому, що в будь-яких горіхах міститься фітинова кислота. Потрапляючи до шлунково-кишкового тракту, ця речовина перешкоджає засвоєнню низки корисних мікроелементів: заліза, магнію, кальцію, цинку. Загалом, зазначає нутриціолог, вони засвоюються на 30-40% гірше.

Горіхи та насіння: Лісовий горіх, арахіс, пекан, мигдаль, грецький горіх – перетравлюються 150 – 180 хвилин.

Горіхи – мигдаль, арахіс (сирий), кеш'ю, бразильський горіх, волоський горіх, пекан, бразильські горіхи засвоюються 2.5-3 години.