Як довго смажити Рибай?

Кладемо стейк на розпечену сковорідку (гриль, мангал, барбекю). Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. Потім злегка зменшуємо вогонь і досмажуємо перевертаючи на 180 градусів 2-3 хвилини для отримання гарного малюнка Знімаємо стейк з вогню і даємо йому відпочити протягом 5 хвилин.

Стейк краще смажити на відкритому вогні, на вугіллі, температура там вища, і крім іншого, стейк буде ароматнішим — дим, усі справи.

Medium rare. Щоб приготувати яловичину цього ступеня прожарювання, достатньо всього лише 6 хвилин. Тобто 3 хвилини ви обсмажуйте її з одного боку, потім перевертайте шматок яловичини, і смажте його ще 3 хвилини.