Як ечпочмак?

Ечпомак подається разом із гарячим бульйоном, який можна наливати всередину пиріг вчасно. їжі, або просто для того, щоб запивати пироги бульйоном. Їх можна подати і як основне блюдо, і просто до чаю.

З винаходом рецепту ечпочмака життя кочівників значно спростилося. Зникла необхідність робити тривалі зупинки для приготування їжі, тому що традиційно ечпочмак готувався з невеликим отвором посередині, в який заливали гарячий бульйон, і виходила гаряча повноцінна страва.

Морфологічні та синтаксичні властивості

відмінокод. год.мн. год.
Їм.ечпочмакечпочмакі
Р.ечпочмакаечпочмаків
Д.ечпочмакуечпочмакам
Ст.ечпочмакечпочмакі