Як гарно зробити вітрину з ковбасою

Як правильно розкласти ковбасу у магазині?

Демонструйте зрізи ковбаси. Викладка ковбасних виробів передбачає наявність у продуктів діаметром понад 10 см прямого зрізу, а у вужчих екземплярів – під кутом 45°. Слідкуйте, щоб у кожному товарі були помітні цінники. Краще, якщо крім назви та вартості на них також буде вказано виробника.

Як правильно продавати ковбасні вироби?

При продажу ковбасних виробів та копченостей продавець на прохання покупця зобов'язаний нарізати товар тонкими скибочками. Нарізані скибочки укладаються на обгортковий папір за допомогою ножа чи вилки. Відпуск кулінарних виробів, напівфабрикатів (невпакованих), фаршу та жирів топлених провадиться за допомогою спеціальних лопаток.